RSS

2015 – Anul Universal al lui 8. Energie Puternica, revanse Karmice, Castiguri materiale!

01 apr.

2015

2015 poate fi un an al castigurilor uimitoare si al realizarilor incredibile, dar si al prosperitatii si al abundentei financiare daca stii cum sa profiti de vibratia puternica a unui an universal 8!

Conform numerologiei, 2015 este un an universal 8. Ce inseamna acest lucru pe plan numerologic? Ce fel de energie aduce cu sine noul an si cum sa o folosim inspre beneficiul nostru? 2015 poate fi un an al castigurilor uimitoare si al realizarilor incredibile, dar si al prosperitatii si al abundentei financiare daca stii cum sa profiti de vibratia puternica a unui an universal 8. Afla cum poti face acest lucru citind articolul de mai jos:

2015 – An Universal 8 cu vibratie puternica

Spre deosebire de 2014, un an mai introspectiv, cu tendinta de a ne aduce mai aproape de esenta divina, 2015 se doreste a fi un an al manifestarii, un an prin care se va dori restabilirea echilibrului. Indiferent ca ne referim la planul economic, la cel religios, academic sau social etc, acolo unde este cazul, 2015 ne cere sa facem apel la echilibru si la intelegerea intre oameni. Nu va fi usor, ba chiar va fi solicitant si provocator, caci numarul 8 are tendinta de a amplifica totul, iar vibratiile unui numar universal 8 nu sunt intotdeauna vibratii care incurajeaza intelegerea, dragostea sau pacea. In cazurile extreme, el poate aduce cu sine agresivitate, manie, dorinta de razbunare.

Dar energia puternica a anului va merge si mai departe si va cauta echilibrul, egalitatea si dreptatea si in alte arii. Egalitatea de gen, lupta impotriva rasismului si a terorismului se vor intensifica, discursurile moderatiilor fiind mai vehemente si condamnand extremismul religios. 2015 va fi un an al economiei extreme, Saturn, planeta manifestarii, a karmei si a limitarilor, fiind si ea asociata cu numarul 8. Dezordinea va afecta economia mai multor state ale lumii, framantarile fiind vizibile si la nivelul justitiei. Tarile stabile din mai toate punctele de vedere vor fi cele echilibrate social, cu o clasa de mijloc bine definita, cu un nivel de coruptie minim si cu un nivel mai ridicat de toleranta (precum statele europene vestice.)

Cum sa profiti de Energia lui 8: Actioneaza si construieste-ti destinul!

Fiind un an universal 8 (2+0+1+5=8), 2015 dispune de o energie vibrationala puternica, putand fi deopotriva un an al marilor castigaturi sau un an al marilor pierderi, in functie de cum stim sa jucam cartile pe care le avem in mana. Suntem invitati sa nu renuntam si re reconsideram relatia cu noi insine, cu scopul vietii noastre, cu energia noastra, ba chiar cu propriul organism. Cea mai buna modalitate de a folosi energia numarului 8 in mod benefic este aceea de a-ti cultiva puterea interioara. Exprima-te autentic si nu ezita sa fii sincer, creativ si direct in general, dar mai ales atunci cand vine vorba de ceea ce iti doresti. 2015 este anul perfect pentru a evolua la nivel personal si a te dezvolta chiar si la nivel de bani, putere, autoritate.

8 face parte dintr-o triada de manifestare 2 – 4 – 8, purtand cu sine capacitatea de a depasi obstacolele. 2015 este un an care invita in mod imperios la ACTIUNE si ne invita deopotriva sa ne urmam dorintele interioare si visurile noastre intr-un mod practic. 2015 va fi, mai mult decat alti ani, un an materialist, in care accentul va cadea asupra chestiunilor materiale si realiste. Atentie! Este extrem de important sa stiti ce va doriti in acest an caci 2015 este anul in care claritatea intentiilor si lipsa unui scop anume nu fac decat sa va duca… nicaieri.

Este timpul sa actionam, nu sa facem planuri. Este timpul sa ne asumam riscuri si sa constientizam puterea personala care se afla in fiecare din noi. Este timpul sa traim viata din plin, asa cum este ea. Revendica ceea ce este al tau si profita de oportunitati. Acolo unde acestea nu sunt, creeaza-le. Doar plantate in realitatea fizica prin actiune, ideile pot prinde radacini puternice si se pot concretiza.

2015 este un an in care trebuie sa gandim in prezent si in perspectiva, un an in care trebuie sa incetam sa ne mai autovictimizam sau sa lasam lucrurile pe seama norocului si a unei anumite atitudini. Este timpul sa luam atitudine fata de propriile vieti. 2015 solicita efort, intentie si concentrare. Toate continue si permament. Prin urmare, clarifica-ti intentiile si fa-ti-le/ fa-le cunoscute. Planuieste, dar si organizeaza-te. Chiar daca esti o fire mai emotionala, este bine sa lasi emotiile deoparte si sa te lasi antrenat in acest ritm practic, realist, specific lui 2015.

2015 – un an al prosperitatii, al puterii si al castigurilor

2015 este un an benefic recunoasterii, avansarii, realizarilor, dar si al castigurilor financiare. Bineinteles, la fel de bine se pot inregistra si pierderi sau pasi inapoi, insa 8 aduca cu sine rezistenta, mobilitatea si capacitatea de a nu renunta. Nu uitati nici ca in 2015 etica joaca un rol important in toate lucrurile. Atata timp cat veti fi onesti si drepti, veti fi recompensati. La polul opus, daca veti incerca sa obtineti castiguri nemeritate, prin metode ilicite, veti plati consecintele. Cei care au abuzat de putere si bani vor fi nevoiti sa faca fata condamnarilor karmice.

8 are potential financiar si este considerat a fi numarul banilor si al puterii. Daca in anul universal 7 (2014) ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a-ti indeplini visurile, 8 poate aduce cu sine prosperitatea si abundenta, indiferent ca ne referim la cea financiara sau la cea personala. Totodata, 2015 pune accentul si asupra stimei de sine, a a claritatii si a intelepciunii. 2015 ne va invata deopotriva sa fim puternici, dar si prudenti.

La nivel mondial, s-ar putea ca 2015 sa se confrunte cu probleme legate de justitie si dreptate. Exista posibilitatea inmultirii numarului de proteste zilnice in privinta conditiilor de trai. De asemenea, conflictele de putere nu vor fi nici ele putine. Ne aflam in cel de-al optulea an al unui ciclu de 9 ani, iar principala tema a acestui an este legata de responsabilitate, bani, afaceri, carma. 2015 se va concentra si asupra autoritatii si a figurilor de autoritate, dar si asupra puterii (modul in care se foloseste puterea/ se abuzeaza de ea).

Asadar, printre aspectele pozitive ale unui an universal 8 se numara succesul si progresul in chestiuni precum bani /recompense pentru munca prestata. 2015 poate aduce prosperitate atat pentru indivizi, cat si pentru afaceri. De fapt, 2015 este legat puternic si de notiunea de karma (a primi ceea ce meriti pentru actiunile tale), dar si cu legile universale ale atractiei. Se poate totodata spune ca abia acum, in 2015, putem culege cu adevarat ceea ce am semanat in 2008.
Sursa: http://www.garbo.ro/

 

 

 

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 00000004pm 010000000pm, PM4000000Miercuri în Astrele predispun, noi dispunem!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: