RSS

Jasmuheen, “Programul pranic” – fragment

12 Sep

Programul_Pranic_Jasmuheen

Dragii mei, iata o carte scrisa de Jasmuheen – dupa parerea mea, cea mai importanta pentru marele public. Cartea este scrisa sub forma unui interviu, iar raspunsurile la intrebari sunt extrem de lamuritoare pentru viata si evolutia noastra.
Iata un fragment:
Pregatire, schimbari fizice si preprogramare

I: Ce vrei sa spui prin „a invata sa ascultam vocea corpului si nevoia de a dezvolta o puternica legatura minte/corp”, ca pregatire pentru Programul Pranic?

R: Aceasta este una dintre primele cerinte si inseamna sa acceptam si sa experimentam ca:

a) trupul este perfect capabil sa ne spuna exact de ce are nevoie. Chiar daca sufera de o stare proasta de sanatate sau de boala, el ne poate spune exact ce pasi trebuie sa urmam, pentru a-l vindeca. Ii putem accesa vocea, in fiecare zi, atat la nivel intuitiv, cat si prin folosirea unui sistem asemanator kinesiologiei, cum ar fi metodele pe care le oferim in capitolul Conversie Confortabila.

b) In al doilea rand, o puternica legatura minte/corp inseamna sa intelegem, prin experienta, ca fiecare celula din sistemul fizic este acordata mereu, in functie de gandurile pe care le avem si sa intelegem influenta pe care o are acest lucru asupra corpului, printr-un proces de experimentare a gandului, cum ar fi monitorizarea gandurilor in care vedem beneficiile pe care le are gandirea pozitiva.

Ambele sunt necesare pentru a avea parte de toate beneficiile aduse de Programul Pranic.

I: Totodata, insisti ca oamenii sa invete sa auda si sa asculte si sa urmeze indrumarea Divinitatii lor Launtrice – a DOW-ul lor – si ca aceste lucruri sunt foarte importante si in procesul de pregatire. De ce?

R: Intrucat cu totii suntem unici, nu exista o singura cale prin care se poate mari fluxul pranic pentru a-i experimenta toate beneficiile. Campul nostru personal de rezonanta determina procesul de magnetizare a particulelor cosmice, iar acest camp este influentat de mediul nostru, de linia genetica si, totodata, de experientele din trecut, plus de mentalitatile si perceptiile formate de toate acestea. Prin urmare, singurul care detine toate raspunsurile este DOW-ul nostru, caci el este nemuritor si atotcunoscator si nu are niciun fel de restrictii in ceea ce priveste informatiile sau calauzirea. Daca putem formula intrebarea, raspunsurile vor veni. In contextul Programului Pranic, felul in care ne raspunde corpul si lucrurile de care are nevoie pentru a mentine niveluri de sanatate si de nutritie perfecte, nu pot veni decat de la aceasta voce interioara a intuitiei, deoarece doar prin cunoasterea sa intima a biosistemului nostru putem afla toate informatiile si toate raspunsurile.

I: Spui mereu ca o persoana trebuie sa adopte anumite mentalitati legate de Programul Pranic si sa inceapa sa-si stapaneasca mintea – poti spune mai multe despre asta?

R: Convingerile noastre si monologul interior ne influenteaza in mod constant creierul si activitatea celulara – deci, anumite atitudini mentale trebuie sa fie intelese si adoptate pentru a putea incepe sa fim hraniti cu prana. Odata ce intelegem ce este prana si cum ne poate hrani ea, apoi trebuie sa ne asteptam ca o si face. Pentru o alimentatie pranica reusita, primul pas este adoptarea unei atitudini de genul: „Toata hrana mea, toate vitaminele, mineralele, tot ce am nevoie pentru a avea un corp sanatos, vin din prana”. Apoi, o alta mentalitate ar fi atitudinea: „Eu mananc doar pentru ca imi place, nu pentru ca am nevoie, deoarece prana imi da tot ce am nevoie”. Ambele comenzi ne ajuta sa ne recablam caile neurale ale creierului.

I: Poti explica la ce te referi prin fraza „eu mananc doar pentru ca imi place, si nu pentru ca am nevoie”?

R: In primul rand, aceasta afirmatie incepe sa reprogrameze caile neurale ale creierului. In al doilea rand, afirmatia accepta aceasta posibilitate, facand-o deci sa fie mult mai reala. Un studiu timpuriu a descoperit ca 73% dintre oamenii care parcurg procesul de 21 de zile, in cele din urma revin la a consuma mancare, desi statisticile pentru programul de alimentatie pranica din Hrana Zeilor indica un procent mai mic. Acest lucru se intampla deoarece, de indata ce afli ca nu ai nevoie de mancare si ti-ai dovedit acest lucru in mod practic, atunci ai o alegere. Aceasta este o mare libertate – libertatea de nu avea nevoie de mancare si de a nu mai fi atasat de ea si libertatea de a manca aleatoriu, doar de placere, si nu cu regularitate, de nevoie – lucru care, in schimb, are un mare impact asupra comsumarii resurselor alimentare din lume.

I: Multi oameni spun ca marirea fluxului pranic in sistem le mareste si sensibilitatea, facandu-i, adesea, sa se simta coplesiti de energiile mai dense din lume. De ce se intampla asta si cum putem combate aceasta stare?

R: Acest lucru se intampla deoarece suntem pe modul de „absorbtie inconstienta”, insemnand ca suntem prea constienti sau prea sensibili la ceea ce se afla in jurul nostru si permitem ca totul sa se infiltreze in campul nostru auric si, adesea, sa ne epuizeze si/sau sa ne copleseasca. Prin urmare, trebuie sa trecem la o mentalitate in care doar sa radiem, si nu sa absorbim. Facem aceasta prin conectarea la o sursa nelimitata de iubire, de intelepciune si de putere launtrice si, apoi, prin radierea intentionata a acestui amestec de energie, prin noi, din planurile interioare, in lumea exterioara. Ne putem invalui intr-un cocon – un camp de lumina violeta – si putem folosi unele mecanisme de tip bioscut, pe care le prezentam in manualul Hrana Zeilor.

I: Cum putem deveni o persoana care se alimenteaza cu prana si cum ne putem mari fluxul pranic? Ce conditii obligatorii ar fi?

R: Pentru a reusi sa faca aceste lucruri, persoana trebuie sa fie un instrument acordat, care practica stapanirea mintii – si anume, reprogramarea constienta, pentru a elimina din convingerile limitatoare si dezonorante. Prin dezonorante ma refer la acele credinte pe care le mentinem, care nu recunosc slava DOW-ului si darul vietii pe care ni-l ofera. De asemenea, persoana trebuie sa-si recalibreze campul personal de rezonanta, la frecvente specifice, ca sa atraga suficient de multe particule cosmice, pentru a se hrani intr-un mod sanatos.

Alte cerinte pentru a ne hrani cu prana ar fi dorinta sincera de a fi nelimitati si de a trai viata la cel mai inalt potential, intr-un mod care sa fie in armonie cu ceilalti. Acest lucru tine de a ne respecta pe noi insine suficient de mult pentru a explora deschis posibilitati noi, a fi pasionati de viata, a mentine o inima plina de bucurie si recunostinta petru darul ce ne-a fost dat de a crea simultan si, de asemenea, de a fi martorii maretiei creatiei. Aceasta mentalitate mareste si aspectul focului cosmic al fluxului de particule cosmice. Focul Cosmic este Iubire Divina.

Pentru unii, asta inseamna si sa poata absorbi tot ce-si doresc, din toate dimensiunile, prin aceste cinci simturi fizice. Asa cum am spus mai devreme, marirea fluxului pranic ne cere, de asemenea, sa ne folosim si celelate doua simturi mai rafinate – al intuitiei si al cunoasterii – prin activarea si stimularea glandelor principale din corpul nostru ce le guverneaza: pituitara si pineala.

I: Ce schimbari fizice specifice ai observat la tine insati?

R: Stomacul meu s-a micsorat, ritmul metabolic a incetinit, pana am inceput sa „ciugulesc” – pentru a-mi satisface dorinta de aroma – nu mi-a fost niciodata foame. Am nevoie de mult mai putin somn, claritatea mea mentala s-a imbunatatit, am devenit mult mai detasata la nivel emotional, ma simt foarte „usoara”, nelimitata, intr-un fel multidimensionala. Uneori – cand mergeam – simteam ca singurul mod prin care imi dadeam seama ca sunt fizica erau pasii si umbra mea, dar asta numai in etapele de inceput, caci, odata cu trecerea timpului, ne impamantam si ne integram mai bine. Unele dintre aceste lucruri pot fi cauzate de influxurile de energie actuale de pe planeta, care ii afecteaza si pe multi altii. In primele cateva luni ale tranzitiei, am experimentat o mica pierdere a parului la spalat si periat, lucru relatat si de altii. Dar este doar ceva temporar si, dupa aproximativ o luna, revenim la „normal”.

I: Afirmi adesea ca unui biosistem ii poate lua sase pana la noua luni pentru a se adapta la aspectul programului de alimentatie bazata exclusiv pe prana. De ce?

R: Din nou, asta depinde de calibrarea persoanei, subiect pe care il vom analiza in capitolul urmator. Cu toate acestea, din cercetarile mele am descoperit ca, desi nivelurile energetice sunt ridicate, lucruri precum stabilizarea greutatii pot necesita, adesea, o perioada intre 6 si 9 luni – deci, trebuie sa avem rabdare si sa-i acordam timp programului, atat cat este necesar pentru acordarea fina si pentru ajustari.

I: Deci, cum iti mentii greutatea corporala dupa ce incepi sa te alimentezi doar cu prana?

R: Prin reprogramarea corpului si printr-o puternica legatura minte/corp, plus prin a avea incredere si credinta ca procesul se bazeaza pe reeducare – a intelege cum functioneaza corpul atunci cand ne marim fluxul pranic si cand actionam ca stapani ai vehiculului.

Idea ca daca nu se consuma hrana se pierde din greutate si/sau se moare, este doar atat – o conceptie. Societatea ne spune ca pentru a fi sanatosi avem nevoie de o alimentatie echilibrata, cu vitamine etc. si, din cauza sistemelor lor de credinte, pentru populatie, in general, acest lucru este adevarat. A fi sustinut prin prana are de-a face mai mult cu calatoria noastra spirituala si cu procesul de trezire – iar o consecinta a acestora este ca putem fi intretinuti de lumina si iubirea DOW-ului nostru, care are capacitatea de a materializa tot ce avem nevoie, la toate nivelurile.

Corpul fizic este servitorul corpului mental, care, atunci cand sunt aliniate, il serveste pe corpul spiritual. Prin schimbarea convingerilor si mentalitatilor noastre, pur si simplu, ne putem programa sa ne pastram greutatea dorita – si vom reusi sa facem asta. Fiecare celula din corp ne aude in permanenta monologul interior si, daca acesta este limitator, atunci celulele se vor comporta intr-un mod care ne limiteaza.

Am recomandat si ca oamenii sa nu se cantareasca pe parcursul tranzitiei acestui proces de schimbare, deoarece pana si gandurile de genul: „O, nu, am doar ____ kg!” pot deranja noile tipare de programare pe care le stabilim in sistemul nostru.

In India de astazi, exista yoghini care isi stapanesc atat de bine structura moleculara incat pot fi ingropati de vii timp de saptamani la rand, sau pot bea otrava, fara efecte fizice daunatoare. Reusesc sa faca asta datorita gradului ridicat de auto-stapanire pe care il au asupra sistemelor fizic, emotional si mental. S-au facut si cercetari legate de beneficiile pe care le are intentia in ceea ce priveste terapia placebo.

I: Dupa conversie, de ce unii oamenii isi pot stabiliza greutatea mai repede decat altii?

R: Cercetarile noastre au aratat ca aceasta depinde de gradul de auto-stapanire a mintii si/sau de forta influentelor memoriei celulare din trecut si de nivelurile de calibrare.

I: Cum se face ca unii oamenii nu pierd deloc din greutate dupa ce se convertesc la Programul Pranic?

R: Asta se daotreaza faptului ca se calibreaza deja la nivelul in care atrag fluxul perfect de particule cosmice cu care se hranesc si ca au avut si inainte de conversie o alimentatie fizica simpla – de exemplu, o mica masa pe zi, alcatuita din alimente care nu ingrasa, cum ar fi fructele sau legumele crude, si totul insotit de mentalitatea ca vitaminele si mineralele se iau din prana.

I: Dar cum este posibil ca oamenii sa ia in greutate, daca nu consuma hrana fizica?

R: In mod straniu, energia iubirii ne poate hrani si, pe masura ce intensificam acest flux al iubirii in sistemul nostru, el poate face sa luam in greutate daca nu redirectionam excesul de energie, in lume, prin serviciul altruist. In mod evident, procesul de a da si de a primi mentine un echilibru energetic, in timp ce cel in care doar primim si stocam creeaza exces.

I: Cum sunt nivelurile tale energetice; te simti vreodata obosita?

R: Foarte rar – si, bineinteles, depinde de cat de multe fac. Dat fiind ca nivelurile mele de creativitate au crescut atat de mult, trebuie sa fiu mereu constienta de echilibru si sa am grija sa-mi petrec timpul facand toate acele lucruri care imi plac si care imi mentin vie pasiunea pentru viata. Lipsa pasiunii de a trai ne poate epuiza, la fel cum o face alegerea unor moduri toxice de trai.

I: Ai nevoie de aceeasi cantitate de somn?

R: In timp ce descopar ca nivelurile mele energetice sunt mereu ridicate, lipsa de energie fiind o raritate absoluta, descopar si ca ma pot ocupa cu usurinta de angajamentele mele de lucru/serviciu, adesea pana la 20 de ore pe zi, fara sa simt nevoia de somn. Am remarcat ca aceasta capacitate de a nu dormi depinde de „tipul de energie” la care ma acordez. Daca „lucrez” si sunt conectata, in mod constient, la ceea ce eu numesc panoul de circuite al serviciului cosmic, sunt atat de plina de energie, incat nu simt nevoia de a dormi.

I: Dar referitor la vise, nu se intampla ca oamenilor sa le fie dor de vise daca dorm atat de rar – si este adevarat ca abilitatea de a visa lucid se dezvolta odata cu aplicarea Programului Pranic?

R: Da si da.

Uneori, cei care se hranesc cu prana isi pot stimula sistemul digestiv pentru a deveni activi – prin consumarea de alimente – doar ca sa se simta obositi si sa doarma pentru a visa.

Abilitatea de a visa lucid se dezvolta in mod natural pe masura ce reducem din nivelurile de toxicitate fizica, emotionala si mentala, dar ajuta mult si autoinstruirea in acest domeniu.

Sursa: http://inspiratie-creatoare.weebly.com/

 

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 00000009pm 041000000pm, PM9000000Vineri în Think about!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: