RSS

Semne ale Crizei de Transformare Psiho-Spirituală

30 mai

spirit
1. Nivelul fizic.

Accese de oboseală profundă, moliciune a corpului, aritmii ale respirației, aritmii cardiace, lipsa de forță în brațe, palme și picioare. Dureri lombare ce par să vină din interiorul corpului, senzații de arsură, temperatură ridicată ale unor zone ale corpului sau în ansamblu. Durere și arsură la nivelul osului sacral. Dureri în zona cefei, a umerilor, a coloanei vertebrale. Dureri ale mușchilor spatelui, cârcei, blocaje la nivelul fibrei musculare. Senzații de căldură/arsură la nivelul creștetului capului și al tălpilor, la nivel pelvian, la nivelul centrului pieptului. Tulburări temporare ale văzului și ale auzului. Uscăciune a pielii, senzații de arsură, descuamare a pielii la nivelul feței, urechilor, mâncărime a pielii oriunde pe corp. Dureri ”ciudate” de cap. Aceste semne nu apar toate în același timp și nici nu este obligatoriu să experimentăm toate aceste senzații la nivel fizic. Ele sunt semnele unor profunde transformări interioare la nivel celular și al ADN-ului. Sunt trecătoare.

Atitudinea potrivită față de aceste simptome fizice este aceea de observare, acceptare și însoțire blândă a acestora. Ne îmbrățișăm durerea având conștiința că sunt semnele transformării interioare, ale încorporării unor noi niveluri de Conștiință și energie.

În limbaj mistic este vorba despre nașterea Divinității Interioare, despre încolțirea Seminței Cristice.

2. Nivelul energetic.

Senzații ”bizare” în corp, ca și cum ar exista acolo, în interiorul corpului, distorsionări ale curgerii energiei. Furicături, senzații de cald/rece, senzații de ”electricitate”, sensibilitate extremă a simțului pipăitului, senzația de ”spațiu interior”. Apare posibilitatea de a simți cu acuitate orice loc din interiorul corpului și o extremă sensibilitate la mediu. Stările interioare pot fi în rezonanță rapidă cu stările oamenilor din preajmă. Ființa se deschide din punct de vedere energetic. Unii dintre voi pot vedea fenomene energetice, campuri de lumină, aure. Sensibilitate extremă ale tuturor simțurilor, vedere, auz, miros, pipăit, gust, sau dimpotrivă, diminuări ale acestora. Atingerile devin de o extremă sensibilitate.

Atitudinea potrivită este cea de observare și explorare liniștită acestor fenomene.

3. Nivelul emoțional.

Emoțiile capătă proporții și intensități uneori extreme, oricare ar fi ele, de la tristețe la mânie, de la disperare și descurajare la entuziasmul cel mai viu și bucurie explozivă. Spațiul emoțional interior capătă profunzime și volum și se manifestă uneori fără să poată fi oprit și fără motive aparente. Tristețea poate merge uneori până la dimensiuni depresive. Înainte de a recurge la mijloace de suprimare ale acestor stări, amintiți-vă de faptul că ȘTIȚI ce se petrece. Intrați în stările emoționale cu curaj, devenind observatorii lor, în acceptare și observare și îmbrățișare a stării. Nivelul emoțional și cel energetic lucrează împreună cu cel fizic.

Este posibil ca semnele fizice, energetice și emoționale să apară împreună. Nu ”ținem” de aceste stări, nu le judecăm ca fiind bune sau rele, doar suntem conștienți de ele. Energiile trecutului pleacă. Uneori apar amintiri foarte intense ale unor împrejurări din această viață și din alte vieți, asocieri de imagini și persoane, sentimente puternice care au aparența unor descărăcări fulgerătoare. Ceva din Ființa noastră pleacă pentru a se întoarce la noi după o transformare profundă.

Uneori aceste emoții vor ieși sub forma plânsului – aparent fără motiv. Le lăsăm să iasă. Plânsul este o descărcare benefică. Pot apărea sentimente de însigurare, de părăsire, de abandon, de separare fară de sine și de ceilalți, de familie și de prieteni. Poate apărea intoleranța la anumite medii, la aglomerație, intoleranța la discuții nesfârșite, refuzul de a perpetua anumite obiceiuri și relații, nevoia de a fi singur și nevoia de interiorizare, de a coborâ înăuntru.De multe ori apare refuzul de a rămâne în sistem, nevoia puternică de a părăsi o conjunctură care acum devine apăsătoare, de a părăsi un job, un loc, un mediu care nu se mai potrivește cu realitatea noastră interioară.

Facem lucruile pe care le simțim necesare fără să ținem seama de părerile celorlalți. Dacă nu ne ascultăm vocile interioare apare suferința.

Pot apărea stări de anxietate până la frică existențială, sentimentul că lumea se sfârșește. Sentimentul de gol interior. Nu încercăm să înlăturăm aceste sentimente. Observați-le, îmbrățișați-le! Se vor dizolva. Când pare insuportabil, respirăm adânc pentru a ne centra și a ne regăsi echilibrul. Suntem ca un vas care încape în el o furtună, dar nu suntem însăși furtuna, odată ce o putem observa.

Poate apărea un ”dor” de nerostit, un sentiment de plecare, de părăsire, de inutilitate, un dor cosmic ce poate îmbrăca tendințe suicidare. Observați-le. Ne amintim că nu sunt decât semne ale unei profunde transformări interioare. Cu adevărat, un mare capitol din istoria noastră personală se termină în aceste timpuri. Dar numai pentru a face loc unui nou început. Ceea ce am crezut că suntem, se dizolvă pentru a face loc Ființei complete care suntem. Toată istoria vieților noastre a pregătit acest moment astral al Transformării. Ceva ”moare” în noi, identitățile noastre nenumărate, iluzia, dar în realitate este o transformare. Ceea ce suntem cu adevărat nu poate muri. Doar se transformă.

4. Nivelul mental

Accese de gândire compulsivă, repetitivă. Gândirea, rațiunea, pare a se comporta precum un computer defect, în buclă. Apar structuri mentale și serii de structuri care se repetă aparent la nesfârșit, însoțite de teamă, de grija de a nu ”o lua razna”. Apar gânduri care nu par gânduri străine, dar care nu sunt ale noastre. Și așa și este, căci procesul de transformare ne face să comunicăm cu ceilalți pe niveluri pe care nu le-am experimentat până acum. Sunt niveluri colective ale Conștiinței care conțin tipare colective de gândire. Suntem însă conștienți de natura acestor tipare și a acestor interferențe mentale. Gâdurile sunt forme de energie modulată după un anumit tipar și cu cât mai mulți oameni au modulat energia în același fel, cu atât tiparul este mai puternic. La fel cum putem simți emoțiile celorlalți, la fel putem interfera cu tiparele lor de gândire. Nu confundăm propriile noastre gânduri cu aceste tipare care, uneori ni se vor părea nocive. Pur și simplu ne retragem în spațiul liniștit și sacru al inimii noastre prin câteva respirații profunde – cei care ați participat la workshop-urile noastre ați învățat deja cât de ușor se face acest lucru – și ne decuplăm de la respectivul nivel energetic al gândirii, fără să-l negăm și fără să încercăm să luptăm împotriva lui. Îl integrăm și îl lăsăm să se dizolve. Deasemeni pot apărea structuri de gândire care ne-au aparținut cândva, în această viață sau în altele. Procedura este aceeași. Le observăm, le integrăm, le ”respirăm” în interior și le lăsăm să se dizolve.

Mecanismele de gândire sunt acelea care provoacă stările de frică. Antidotul fricii – ne reamintim mereu acest lucru – este iubirea. Noi nu suntem una cu gândurile noastre, de aceea le putem aborda așa cum dorim. Deci, le primim, le observăm, le integrăm, le permitem să se dizolve în acel spațiu sacru al inimii noastre.

Datorită tulburărilor la toate nivelurile, pot apărea stări de ”a fi pierdut”, de dezorientare, sentimente stranii de rătăcire, de pierdere, de amețeală, sentimentul de a nu înțelege ceea ce se petrece. Mintea – liniară, secvențială – nu poate administra stările foarte complexe ale Conștiinței noastre, care este multidimensională. De aceea poate apărea sentimentul de neputință, de neajutorare. Mintea noastră urmează să se integreze noilor dimensiuni ale Conștiinței noastre și să-și transforme natura. Fenomenele minții nu trebuie să ne sperie. Învățăm să abordăm realitatea în moduri mult mai complexe și mai complete.

5. Nivelul vieții personale

Bulversări puternice ale vieții personale pot apărea, sentimentul că totul se prăbușește împrejurul nostru: serviciul, relațiile cu ceilalți, viața de familie, prietenii. Pare că o lume se pregătește să dispară pentru a fac loc unui nou context. Acest lucru este adevărat. Vechea noastră viață se dizolvă pentru că noi înșine ne dizolvăm pentru a trece într-o nouă viață. Aceasta nu este o metaforă ci un adevăr foarte dur uneori. Mulți dintre noi ne vom schimba serviciul, familia, prietenii, orașul sau țara în care locuim. Cum s-ar spune, eliberăm vechea noastră personalitate și viață, pentru a păși într-o nouă dimensiune. Uneori vom simți noi înșine nevoia să schimbăm toate acestea, vom simți că nu ne mai potrivim cu cei pe care îi cunoșteam atât de bine, cu serviciul nostru, cu cei pe care-i iubim, și vom dori să plecăm cumva. Alteori vom descoperi îngroziți că serviciul ne este ”luat”, că familia se destramă, că, printr-o stranie magie cosmică, întreaga noastră realitate se reconfigurează, aparent împotriva voinței noastre, alimentându-ne frica existențială. Toate acestea fac parte din marea Transformare. Exteriorul urmează transformările interioare. Știind acest lucru, nu ne vom teme, ci vom întâmpina transformările observând din locul sacru și liniștit al inimii noastre. Nu vom rămâne fără serviciu, și nici singuri, doar că ne vom găsi adevărata noastră cale. Nu am venit în această viață ca să murim de foame și ca să suferim, ci ca să descoperim adevărata noastră menire de ființe Divine. Tranziția poate fi dureroasă, dar cu cât ne agățăm mai puțin de structurile vechi, cu atât mai ușoară va fi trecerea. Cuvântul cheie este Acceptare. Și Încredere în Ființa noastră profundă care orchestrează toate aceste transformări.

Mulți dintre prietenii noștri nu vor accepta aceste transformări, vor crede că înnebunim, că avem nevoie de ajutor, ne vor da sfaturi și ne vor certa pentru deciziile noastre, cerându-ne să ”revenim cu picioarele pe pământ”. Dar Transformarea interioară este o chestiune personală, pe care nu o putem traversa decât singuri, până în momentul în care îi vom găsi pe cei asemenea nouă, care trec prin aceleași transformări.

Uneori se manifestă un fel de apatie, de indiferență în orice fel de relație exterioară, un fel de lipsă a interesului, inclusiv pentru oameni pe care îi iubim, pentru obiceiuri vechi, pentru tot felul de lucruri despre care credeam că ne reprezintă. Acum putem descoperi că suntem mai mult decât ceea ce credeam că suntem. Învățăm încetul cu încetul să nu mai ascultăm vocile exterioare, ale nimănui, ci să fim atenți la vocea Maestrului Interior care se naște, să avem încredere în aceasta.

6. Trăirile interioare

Zbuciumul, neliniștea și nesiguranța din timpul zilei pot fi dublate de stări stranii petrecute în timpul nopții, ca și cum am fi cu picioarele în două lumi, aici și acolo, acum și oricând, percepând un timp liniar și în același timp o altă dimensiune temporală. Visele noastre pot deveni ciudate, agitate, pot conține elemente arhetipale, intensitatea acestor vise este mai mare ca niciodată, trăim sentimente amestecate. Cunoaștem cumva toate acestea, dar nu le înțelegem și minții noastre i se par absurde și de neînțeles. Secvențe de bătălii, urmăriri care se petrec în lumi ciudate, personaje care ne par cunoscute vin și pleacă în aceste vise. Putem trăi în vise secvențe puternice de moarte și renaștere. Sunt vindecătoare și transformatoare. Nu sunt decât descărcări ale unor conținuturi ale Conștiinței, care trec prin noi. Sunt părți din noi înșine care se mor pentru a deveni altceva. Somnul poate deveni neregulat, agitat, ne putem trezi obosiți și cu dureri în corp. Uneori nu vom putea dormi, uneori ne vom trezi la ore ciudate în crucea dimineții, înainte de răsăritul soarelui fără să mai putem adormi. Vom trăi toate acesta știind că sunt normale. Că nu sunt decât semne ale procesului prin care trecem.

Încetul cu încetul, bulversarea inițială se liniștește pe măsură ce recunoaștem procesul de transformare. Căpătăm încredere în noi înșine, simțurile noastre dilatate devin noile noastre mijloace perceptive, începem să căutăm soluțiile în interiorul nostru, să ne ascultăm, descoperim răspunsurile la întrebările noastre în noi înșine. Descoperim că pur și simplu știm. Este un ou nivel de comunicare cu noi înșine. Visele noastre capătă dimensiuni și profunzimi noi. Căpătăm coerență interioară, fluiditate și reușim din ce în ce mai des să stăm într-un spațiu interior liniștit. Capacitatea de observare și înțelegere a ceea ce se petrece crește. Cunoașterea nu mai apare ca rezultat al unor procese deductive, logice, secvențiale, ci survine brusc, complet, total, din interior.

Transformarea și Stările de Conștiință Extinsă

Nu există încă o știință care să se ocupe cu transformările spirituale, dar psihologia transpersonală cunoaște deja de mult timp (Stanislav Grof ) aceste crize transformatoare, iar diferitele tradiții spirituale, Creștinismul, Budismul etc cunosc deasemeni aceste transformări ale căror cronici pot fi găsite în biografiile sfinților și ale meștrilor. Aceste transformări interioare au fost, până acum, individuale. Dar în timpurile noastre se petrece o Transformare a Conștiinței în ansamblul său. Umanitatea însăși trece prin această transformare.

Trecem prin stări de Conștiință modificată. Toate semnele pe care le-am descris mai sus și care pot interveni în viața noastră de fiecare zi, sunt semne ale expansiunii Conștiinței. Sunt stări ”non-ordinare” de Conștiință, așa cum se numesc în psihologia transpersonală.

Experimentarea stărilor de conștiință extinsă poate fi de un ajutor imens în abordarea acestor procese de Transformare interioară. Dacă în viața de zi cu zi acest proces este unul lent și uneori chinuitor, în experiențele de conștiință extinsă totul se accelerează, înțelegerile care survin sunt mult mai rapide, iar integrarea ulterioară a acestor înțelesuri se face mult mai ușor. Tabloul Conștiinței în ansamblul său, a ceea ce suntem și ceea ce am fost, al transmutărilor lăuntrice, devine mult mai coerent. Etapele transformării devin mai clare, încrederea în această transformare se solidifică, încrederea în Sine și capacitatea Conștiinței noastre de a administra această transformare crește. Pe scurt, în stările de Conștiință extinsă procesul se accelerează și se clarifică. Eliberarea vechilor structuri cu care ne-am identificat, formale, energetice, emoționale și mentale devine mai rapidă și mai ușoară. Tensiunile inerente procesului vor fi mai puțin eliberate în viața de zi cu zi, și mai mult în cursul sesiunilor experimentale la care paticipăm. Dar, toate acestea sunt alt capitol al acestei povești extraordinare pe care o trăim împreună. Un capitol la care vom reveni în curând.

Sperând din toată inima ca aceste informații să vă fie de folos în Marea Transformare prin care trecem cu toții, vă învităm să ne scrieți, să ne puneți întrebările voastre, oricât ar fi de multe și de… ciudate :). Suntem pe același drum, împreună. Prin tot ceea ce facem – workshop-uri, cărți, discuții și întâlniri, asistența personala – ne asumăm Prezența alături de voi pe acest drum.

Subiectul Marii Transformări pare a fi întratât de important – sunt atât de mulți oameni care trec prin aceasta! – încât se pare că îl vom face subiectul principal de discuție și de dezbatere la următoarea noastră întâlnire cu voi, care se va petrece la Oradea, înainte de workshop-ul de Conștiință extinsă pe care l-am programat acolo în septembrie.

Cu iubire, Horia Țurcanu și Elena Francisc

Sursa: http://www.calatoriainimii.net/2010/08/criza-psiho-spirituala-de-transformare-noduri-si-semne/

 

 
9 comentarii

Scris de pe 00000005am 038000000am, AM5000000Joi în Think about!

 

9 răspunsuri la „Semne ale Crizei de Transformare Psiho-Spirituală

 1. Camelia

  00000002am 015000000am, AM2000000Duminică at 8:15 am

  Si ce pot face sa treaca? Sunt din ce in ce mai intense aceste trairi, vreau sa scap de ele sau vreau sa trec odata de etapa asta…psihicul meu cedeaza

   
  • psih.lauramaria_cojocaru

   00000002pm 034000000pm, PM2000000Joi at 3:34 pm

   Daca ati verificat deja starea de sanatate in plan fizic pentru a scoate din calcul aceste motivatii, daca evaluarea unui psiholog va arata ca stati bine cu increderea si modul pozitiv de gandire, aprecierea si acceptarea fata de propria persoana sunt prezente, atunci va puteti gandi ca sunt semne ale acestui tip de transformare. In acest caz, aveti de urmat excat indicatiile din text: interiorizare si observare, acceptare, rabdare. Va recomand multa miscare fizica, alimentatie echilibrata, o buna hidratare si multe sesiuni de meditatie care vor ajuta sa integrati aceste schimbari mai repede si mai usor.

    
 2. Zorica Ciocea

  10000008am 041000000am, AM8000000Sâmbătă at 7:41 am

  Ah da ,am toate aceste simptome . Pe mine ma dispera cei cu care incerc sa comunic si imi spun ca este ceva rau cu mine . Recent am fost in Sua si am tranzitat in 1 iulie aeroportul din Munchen ,am avut o senzatie de moarte ca explodez ca toate venele mele pleznesc. Nu am reusit sa inteleg atunci ca ceva rau se va intampla in acest oras . Am aflat stiriile in SUA despre atentat .

   
 3. A.

  10000008am 022000000am, AM8000000Luni at 7:22 am

  Cand incepi sa vezi mizeria din tine atunci incepi sa o vezi si in ceilalti iar societatea in care traiesti ti se pare un adevarat focar de infectie, un closet public care trebuie epurat.

  Cand incepi sa-ti vezi Ego-ul, incepi sa vezi Ego-ul in fiecare si Ego-ul colectiv. Ia nastere in tine un alt Ego cu care te identifici pentru a critica si judeca felul in care sunt ceilalti si este atat de puternic, te trage in vortexul sau incat rareori reusesti sa evadezi si pentru perioade foarte scurte. Si culmea este ca acel Ego nou aparut, are atata dreptate si este justificat sa judece dar paradoxal el n-ar trebui sa existe. Sau poate ca existenta lui trebuie sa fie temporara si te va ajuta sa accezi catre stari de Constiinta mai inalte. N-ai putea sa-l contrazici si sa-i spui „ei bine , nu ai dreptate cand spui despre acea persoana asa ceva” din simplul motiv ca are dreptate. Daca ar spune despre oricine ca acea persoana vrea sa iasa in evidenta, are dreptate. Pentru ca doar un Ego poate sa vada un alt Ego in toata deplinatatea lui. E ca un fel de ochelari necesari sa vezi ceea ce nu se vede cu ochiul liber.

  Cel mai mare focar de infectie este reteaua de socializare Facebook. Acolo fiecare Ego al fiecarui om vrea sa iasa in evidenta : selfie, poze cu averea, gratare, copii. Niste cersetori de atentie, si asemenea cersetorilor de pe strada care sunt mizerabili, asa este si starea lor interioara, plina de mizerie. Cersetori dupa atentia celorlalti. Ca si cum ar spune ” da-mi atentie, confirma-mi ca exist, sunt important/a, contez, uite cine sunt eu, asa sunt si eu nu numai tu, eu sunt mai mult/putin decat altul/alta” etc. Comparatie . Sunt niste dependenti de atentia celorlalti, de gura lumii . Dar si in realitate poti vedea aceste lucruri : tineri care isi cumpara masini second hand de lux dar nu au bani sa le schimbe uleiul sau un pivot. Ce conteaza? Sa faca impresie e prioritar, sa creeze impresia ca ei sunt potenti financiar. Prefacatorie, ipocrizie, asta e mizeria societatii in care traim.

  I-am spus aceste lucruri unei psiholoage (vai de capul ei) iar ea mi-a spus ca si eu ies in evidenta prin felul in care vorbesc. In realitate ea nu vedea „mizeria” ci vorbea ipocrizia din ea. Eu nu vreau sa ies in evidenta cu nimic, eu spun ce am trait, ce traiesc. Pictorii transpun in pictura lumea lor interioara, poetii o transpun in versuri iar eu in astfel de „marturii” daca pot sa le spun asa. E ceea ce vad , sunt scarbit pana la refuz de prefacatoria infecta a oamenilor.

  Am inteles de ce nu am prieteni. In schimb am numerosi „prieteni”, cu numele. Nebunia lumii in care traim a ajuns la apogeu iar razboaiele din lume sunt rezultatul ei. Societatea trebuie epurata, o moarte in masa ar parea ceva straniu si demonic, dar cred ca ar fi binevenita. Infectia trebuie epurata.

   
  • psih.lauramaria_cojocaru

   10000008am 021000000am, AM8000000Luni at 8:21 am

   Epurarea se face deja de ani de zile! Toate atacurile „teroriste”, de exemplu, sunt menite sa imputineze populatia. Problema este ca este imputinata de cei nevinovati de cele mai multe ori, pentru ca „epurarea” asta e comandata exact de corupti si de mizerii umane! 😦

    
 4. ionut

  00000007pm 031000000pm, PM7000000Duminică at 4:31 pm

  De mult simteam ca eu nu imi gasesc locul in lumea asta, ca nu apartin acestei lumi.

   
 5. SImptome similare deficientei de vitamina B12

  00000007am 056000000am, AM7000000Duminică at 10:56 am

  Prietenul meu a suferit in ultimele 5 luni de simptome foarte ciudate: furnicaturi incepand cu fata, extinzandu-se pe tot corpul, pana si pe limba, schimbandu-si locatia si intensitatea constant, tahicardie, vizibilitate scazuta temporara la ochiul stang, si stari energetice oscilante. Azi reuseam sa mergem cu bicicleta 20 de km, maine nu se putea ridica din pat pentru 4 zile, a 5-a nu mai avea nimic si asa mai departe. A facut un RMN cerebral, in jur de 30 de analize de sange de tot felul, de la verificarea vitaminelor si a mineralelor pana la verificarea tiroidei si aparitia ipotezei de boala Lyme.DIntre toate i-a aparut un nivel foarte scazut de vitamina B12, pe care medicii au pus-o in baza faptului ca e vegetarian de 3 ani de zile, desi intensitatea simptomelor indica o deficienta de 10-15 ani (din timpul in care manca si carne). Dupa ce a integrat vitamina, si nivelul i-a aparut normal in analize, simptomele continuau, cei drept cu o intensitate scazuta. A continuat cu alte analize, confuzie in toate partile, timp si bani consumati, in pofida faptului ca noi am facut din calatorie un stil de viata si eram deja blocati in depresie, stres, ingrijorare de 5 luni de zile (nimeni nu ne dadea niciun indiciu)…A continuat sa integreze vitamina pana in momentul actual, dupa propriul lui calcul, nu dupa prescriptiile medicilor, si in sfarsit furnicaturile s-au redus (desi le mai are) si energia i s-a stabilizat. Un doctor i-a spus ca deficienta lui a dat in scleroza combinata, si simtomele ar putea sa-i treaca complet in timp sau nu, si prietenul meu s-a conformat cu acest diagnostic. Nu stiu daca toata povestea noastra a avut de-a face sau nu cu vitamina B12, sau in ce masura cu transformarea constiintei, stiu doar ca e nevoie de astfel de articole, care sa te linisteasca si sa te indemne catre Acceptare, care sa-ti spuna ca totul e temporar si suferinta se va sfarsi, desi multi inca mai au nevoie de diagnostice medicale pentru a simti ca au situatia sub control si exista o solutie. Odata cu cei afectati de aceste simptome, si schimbarea lor emotionala, sufera si cei din jurul lor, iar pt cei ca mine, articolul de mai sus este o speranta si o alinare. Multumesc autorilor!

   
 6. mariana dumitrescu

  00000006pm 046000000pm, PM6000000Sâmbătă at 8:46 pm

  pot sa zic ca nu imi gasesc linistea,ca parca am pierdut ceva,undeva…si nu ma mai multumeste nimic.Vad in prietenii de ieri …inamici….nustiu….parca mi se pare ca innebunesc.Incerc sa ma informez despre ceea ce se intimpla de fapt cu mine,si mi se pare ca nu mai am forta de a o lua de la capat….renunt!

   
  • psih.laura_cojocaru

   00000006am 053000000am, AM6000000Duminică at 8:53 am

   Da Mariana,
   Se intampla sa traim si astfel de stari, macar o data in viata. Si de cele mai multe ori ele vin pentru ca este evidenta o schimbare in viata noastra. Insa, cum noi oamenii suntem obisnuiti sa stim cum si de ce (controlul! :)) credem ca se intampla ceva neplacut si neobisnuit cu noi. Da, uneori nu mai rezonam cu cei cu care eram obisnuiti. Da, unii ies din viata noastra de bunavoie sau ii scoatem noi…Ideea este sa te relaxezi si sa te detasezi cat de mult poti in acesta situatie si sa te lasi surprinsa de ceea ce ti s-a pregatit. Si cu siguranta este ceva mult mai bun si mai frumos.

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: