RSS

Fii prietenul copilului tau!

01 iun.Mici suflete fragile si însetate de iubire vin în aceasta lume dominata de tot felul de forte vazute si nevazute, luminoase si întunecate, prietenoase sau distrugatoare. Ele vin sa daruiasca, dar si sa vindece, însa de cele mai multe ori vindecarea de sine primeaza, pentru ca daca nu esti puternic sufleteste nu poti vindeca, daca nu stii tainele vindecarii nu poti devenii vindecator. Si nu stim decat din traire!

Sufletele micute vin aici pentru a-si vindeca ranile aparute în conflictele purtate de secole, cu parti rebele ale sinelui, parti certate cu iubirea, cu parti invadate de umbre…
Ele vin la o adresa exacta. Programul univesului nu da erori, el îsi urmeaza legile perfecte, aplicand criteriile exacte ale rezonatei info-energetice în scopul evolutiei Sale. Copii vin la voi pentru ca au rezonat cu luminile si umbrele voastre, în scopul vindecarii prin iubirea reciproca pe care trebuie s-o învatati experimentand-o împreuna.
Si astfel sufletele se întrupeaza, se nasc, cresc, devin copilasi, copii, adolescenti, tineri, maturi, batrani si… ciclul vietii se termina pentru a se relua iar.
Sufletele pleaca spre taramuri nevazute se întalnesc cu Sinele Mama/Tata cu Lumina constiintei înalte si apoi se reîntorc iar pe Pamant pentru ca numai AICI îsi pot întregi sufletul.
Vin pentru a trai cele dorite si netraite, pentru a castiga în lupta cu umbra, iar pentru toate astea îsi creaz? un program numit karma. Perfectiunea programului nu poate fi discutata, numai ca uneori ceva sau cineva il poate opri, bloca, dar programul sta “în asteptarea”, momentului favobrabil pentru a se derula. Programul e întotdeauna favorabil evolutiei sufletul, dar unii parinti prin nesabuinta lor, deseori il pot… virusa.
DA! Este revoltator! Da revoltator, ca un copil sa se sinucida pentru o nota proasta luata la scoala!!! Sa se sinucida de dorul parintelui plecat! Ori dintr-o dragoste adolescentina prieduta! Nu intru in scheme psihologice aflate în psihicul fragil al micului suflet. Nu… e prea mult… prea delicat, prea complicat.
Spun doar, dragi parinti, întelegeti, nu orgoliul vostru conteaza, nu visele neîmplinite ce vreti sa le traiti prin copii, nu dorinta de a domina alta fiinta umana, nu razbunarea pe partenerul de viata pe care-l vedeti în copil, nu… nu astea conteaza. Nu conteza nici banii castigati prin tari îndepartate, ei nu platesc pretul iubirii pierdute si nici nu dau anii copilariei sau vietii înapoi!
Sufletele voastre nu sunt vindecate, dar se pot vindeca prin copii, prin iubirea ce le-a aratati! Ei pot fi un blsam pe ranile voastre…
Copiii au nevoie sa va fie prieteni !
Ei vor sa le fiti partenerii aventurilor vietii, confidentii tainelor sufletului. Ei va acorda încrederea lor oarba o data, apoi o data pierduta nu o s-o mai castigati.
Ei au nevoie de aprecieri si iertare, pentru a avea puterea de a-si asculta vocea sufletului, au nevoie de fermitate, îndrumare si de cunoasterea voastra, pentru a face fata greutatilor vietii. Au nevoie de dragoste pentru a deveni mari.
Nu uitati niciodata. Ei sunt fiinte distincte, nu proiectia voatra, cat despre proprietate nici nu poate fi vorba.
Profesia de PARINTE E cea mai grea!!!
Insa si cea mai onoranta si plina de satisfactii.
Nu uitati niciodata, ei nu sunt voi, dar duc iubirea voastra mai departe.
O lume fara iubire e o lume ce moare…
Fii deci prietenul copilului tau, numai astfel sufletul tau, va planta o samanta ce va înflori în nemuritoarea gradina a Raiului celest dar si pamantean.

Carla von Vlad

http://www.lumeaspirituala.ro/

 

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 00000006pm 015000000pm, PM6000000Miercuri în Think about!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: