RSS

Viata ca un joc de sah

19 iun.

Indiferent de ceea ce tu constientizezi, viata ta este ca esenta un joc de sah. In mod direct sau indirect, toate actiunile facute de tine sau de altii, sunt doar mutari pe tabla de sah a vietii. Multi oameni nu realizeaza niciodata ca sunt unelte care pot sa-i ajute sa invete cum sa navigheze pe tabla lor, mult mai eficient, astfel incit jocul sa fie facut si implicit cresterea sufletului lor sa fie mult mai placuta si fructuoasa. Ei au tendinta doar de a se mira pe parcursul vietii, adesea lasand propriile mutari sa fie arbitrare, sau lasand pe altii sa seteze stagiile pentru lectiile pe care ei insisi le-au ales sa le experimenteze in timpul acestei reincarnari.
Deci, cum am putea invata sa jucam acest joc de sah al vietii pe care-l cunoastem sub denumirea de conditie umana? Faceti fata fricilor voastre. Nu va temeti sa va mutati in afara zonei voastre de confort. Faceti ceea ce este bun pentru voi in acel moment si nu ceea ce altii din jurul vostru cred sau simt ca este bun pentru voi. Nu lasati Sinele sa va tina in capcana trecutului facindu-va sa va ingrijorati de actiunile voastre trecute sau de rezultate, si nu-l lasati sa va mentina in teama de viitor. Universul stie exact ceea ce aveti nevoie. Trebuie sa traiti experienta, asa incit de ce nu ati controla experienta in termenii vostrii?
Amintiti-va, fiecare este doar un jucator pe tabla voastra de sah si voi pe a lor. Asa cum a spus Maitreya, nu exista accidente in viata. Puteti alege sa faceti fata fricilor voastre si sa iesiti din zona de confort a acestei table de joc numita viata, sau puteti alege sa hoinariti ametiti prin labirint. Va fi mult de invatat si veti evolua mult bazindu-va pe propriile actiuni si pe raspunsurile la actiunile altora.
La sfirsitul jocului, voi si doar voi va veti judeca pe voi si actiunile voastre in Camera Oglinzilor. Ati facut fata fricilor voastre? V-ati mutat din zona voastra de comfort? De exemplu, ati ramas intr-o relatie din cauza fricii de a ramine singur, a fricii de ceea ce va gandi familia voastra, frica de a-i rani pe copii, etc? Sau, ati intrerupt energia cuiva ce poate v-a dominat, nu doar in aceasta viata, dar probabil pe parcursul a 4-5 vieti? Ei au fost doar jucatori in jocul vostru, care au venit ca sa va dea oportunitatea sa eliberati energia, infruntand frica si mutandu-va din zona de confort.
Dupa cum puteti vedea, miscarea voastra afecteaza jocul lor si cresterea lor, deasemeni. Preluati controlul jocului vostru, facand fata fricii si permitand universului sa va scoata din zona de confort. Este randul vostru acum – care este urmatoarea mutare pe tabla voastra de sah?

Alan McElroy.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 00000006pm 002000000pm, PM6000000Sâmbătă în Think about!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: