RSS

Curs online gratuit

25 aug.

“Calea catre respectul de sine”, curs online gratuit de la  Aimee.ro

Consideri ca mai ai de lucrat la capitolul “stima de sine”? Esti stresat permanent in legatura cu ce cred ceialalti despre tine? Nu ai curaj sa faci lucrurile care iti plac in viata? Continui sa materializezi in viata ta aspecte ale credintei tale subconstiente conform careia nu meriti sa ti se intample lucruri bune? Vrei sa scapi de lucrurile care te trag inapoi dar nu ai nici un instrument concret pentru a face asta?

Poate e timpul sa afli care e “Calea catre respectul de sine.” Cursul online gratuit, oferit de site-ul www.aimee.ro, se adreseaza tuturor acelora care au simtit ca, pentru a evolua continuu si pentru a-si atinge potentialul, au nevoie de sfaturi, incurajari si directii clare care pot fi urmate.

Cursul “Calea catre respectul de sine”, primul dintr-o serie de cursuri de dezvoltare personala si spirituala, este alcatuit din 5 module, cate unul saptamanal, pe care utilizatorii nostri le vor primi pe e-mail, dupa ce vor completa formularul de participare de pe site-ul nostru. Cursul isi propune:

  • sa abordeze intelegeri personalizate ale notiunii de respect de sine
  • sa sublinieze conexiunea gand-stare de spirit-respect de sine
  • sa ofere metode concrete de a modela respectul de sine
  •  sa detalieze tehnici de concentrare pe obiective si tehnici pentru a avea succes
  • sa prezinte instrumente de transformare a convingerilor autolimitative
  • ca, pentru fiecare participant, la sfarsitul celor 5 saptamani, respectul de sine sa fie un sentiment pe care il traieste in fiecare zi

Cursul este conceput ca un manual de lucru, cu exercitii si intrebari, care vor permite asilimarea efectiva a informatiilor teoretice prezentate. Fiecare modul este alcatuit dintr-o parte teoretica si una practica, care sa ofere participantilor spatiul necesar pentru analiza interioara si optimizare personala. Scopul fiecarui modul este ca, la sfarsit, utilizatorul sa-si poata schita un plan de actiune pentru aspectele constientizate pe parcursul modulului.

Cursul porneste de la definitiile respectului de sine, semnificatiile respectul de sine, cum este perceput de fiecare, cum il putem influenta, apoi ajunge la tehnici si strategii concrete pentru a ajunge la un respect de sine ridicat, ofera solutii concrete pentru a face fata sentimentului de stagnare pe care cursantii il pot simti pe masura ce parcurg cursul, iar in final ofera sugestii pretioase care pot face o diferenta uriasa in modul in care fiecare se percepe pe el insusi.

       In curand, pregatim o alta surpriza, sub forma unui curs care vine in continuarea acestor strategii pentru dobandirea respectului de sine: “Imbunatateste-ti viata prin asertivitate!”.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 00000008am 055000000am, AM8000000Marți în Cursuri

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: