RSS

Tehnica radianta

07 Aug

Tehnica radianta

Dr. Barbara Ray spunea: ” Termenul Rei-Ki provine din doi termeni distincti existenti in limba japoneza, cuvinte combinate de Dr. Usui pentru a desemna stiinta despre energia cosmica redescoperita in textele antichitatii. Rei semnifica Energia Universala, Cosmicul iar ki tehnica radianta, se refera la energia vietii corespunztoare planurilor fizice si a celorlalte nivele. Prin crearea termenului reiki, Dr. Usui pur si simplu a transpus in cuvinte conceptul de energie a Intregului, alaturarea partii (ki) si a intregului, universalului (rey) intr-un principiu general al continuei interactiuni. Real Reiki®, The Radiance Technique®, The Official Reiki Program® (care desemneaza Tehnica Radianta).” (The ‘Reiki’ Factor in The Radiance Technique® Dr. Barbara Ray, Expanded Edition,1992).

Tehnica radianta este Stiinta si Arta Activarii si Accesarii Energiei Universale Nemanifeste pentru Refacerea Sanatatii, Prevenirea Imbolnavirii si Cresterea Performantelor indiferent de Varsta. Tehnica de optimizare, de auto-intretinere si de sustinere energetica a viului, prin aplicarea palmelor, Tehnica Radianta poseda o metoda unica de punere in forma, de optimizare energetica, de vitalizare a organismului si de refacere pe toate planurile fizic, emotional, mental.

Capacitatea radianta a palmelor, poate fi primita de oricine doreste aceasta, indiferent de varsta, pregatire profesionala, spirituala, indiferent de religie, sex, stare de sanatate sau orice alte considerente energetice personale. Tehnica contine un sistem precis de auto/ajutorare dar si de ajutorare a oricarei Fiinte care are nevoie de ajutor, om, planta, animal. Sistemul complet de Activare, Aplicare, Directare si Cocreere a Energiei Universale al Tehnicii Radiante® (Real REIKI®) este compus din 7 Grade si are la baza 12 Activari.

Activarea Mainilor se face prin Initiere de catre un Instructor Initiat si autorizat la Gradul 3B de catre Radiance Stress Management International Inc. din SUA:

Gradul 1: Mainile devin Simbol de Acces  a Energiei Universale Nemanifeste prin Atingere sau Apropiere de orice Forma Manifesta a Energiei Universale

Gradul 2: Mainile pot Activa Vibratiile Manifeste a 3 Simboluri Universale de Vindecare  prin Desenarea formelor geometrice corespunzatoare lor

Procedura de Punere in Forma consta in Aplicarea Mainilor Activate, petru minim 5 minute, in 12 Pozitii de Baza indiferent de Afectiunea avuta sau Performanta dorita. Numarul si durata aplicarii acestei proceduri sunt nelimitate deoarece efectul homeostazic al Luminii Interioare Accesate se adapteaza la cerintele Corpului persoanei ajutate. Prin Folosirea Zilnica a Tehnicii Radiante® se obtine  Armonizarea si Stabilizarea Sistemica a Persoanei si a Grupurilor de Persoane care Interactioneaza datorita Efectului Antientropic si de Autoorganizare al Luminii Interioare Accesate. Nu se Impun Restrictii Alimentare Suplimentare ci dimpotriva prin Actiunile de Stabilizare Functionala si Regenerare  Morfologica ale Luminii Interioare Accesate se inlatura treptata ( in ordinea inversa aparitiei lor ). Poate fi Combinata cu orice tip de Tratament sau Procedura Medicala prin Cresterea Potentialului de Raspuns si Diminuarea Efectelor Secundare asigurate efectul Homeostazic al Luminii Interioare Accesate.

Efectele tehnicii radiante:

1. Pentru sanatate:

– Optimizeaza si vitalizeaza toate planurile energetice: fizic, emotional, mintal, spiritual.

– Ajuta la mentinerea tonusului, la redobandirea capacitatii de refacere si de regenerare a organismului.

– Ajuta la vitalizarea si activarea sistemului imunitar, prevenind imbolnavirile.

– Intareste puterea de adaptare a organismului si la marirea flexibilitatii acestuia.

– Ajuta la eliminarea stresului indiferent de cauza

– Aduce continuu energie vitala si rezistenta

– Poate controla greutatea

– Aduce vindecare pentru oricine pe toate planurile

2. Pentru frumusete:

– Este una dintre cele mai moderne si apreciate suplimente alimentare la moda, fiindca foloseste o enegie de cea mai pura calitate care hraneste, in mod abundent, toate cele 7 planuri de vibratie ale existetei noastre.

– Reintinerete

– Elimina paloarea fetei

– Stralucire si Radianta sufleteasca

3. Pentru evolutie spirituala:

– Ajuta la micsorarea senzatiei de lipsa de ajutor si de putere, dezvoltand increderea in sine.

– Dezvolta intr-un mod natural, firesc, calitatile umane, cum ar fi: compasiunea, intelegerea, iubirea neconditionata,, increderea in binele vietii.

– Ajuta in procesele de meditatie

– Adanceste si accelereaza alte activitati spirituale

– Elimina negativismul si timiditatea cat si tendinele de defetism

– Dezvolta creativitatea si concentrarea

– Dezvolta nivelele inalte ale contiintei

– Aduce pacea interioara in dorina de a trai

– Aduce alinare, echilibrare si armonie pentru propria persoana si pentru altii

– Tehnica Radianta aduce poate o unica posibilitate de a coexista in perfecta armonie si echilibru cu oricine si orice este atins.

surse:

http://www.radiantkogaion.ro/ro/courses_ro.htm

http://www.vitalitate.com/tehnica_radianta.htm

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 00000008am 041000000am, AM8000000Vineri în Terapii complementare

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: